luni, 29 august 2011

Soapmill- Fresh Bag Review [RO]

Astazi nu voi scrie despre haine& co, nici farduri, cosmetice si nimic din ce mai intalniti pe blogurile de profil. Totusi, produsul despre care urmeaza sa va vorbesc ar trebui sa se gaseasca printre hainele voastre si sa va parfumeze sifonierul. Este vorba despre saculetul parfumat pentru dulap de la Soapmill.


Desi lavanda este o planta Provenciana (=specifica tinutului Provence), pe mine mirosul ei ma poarta cu gandul spre Olanda. Astfel, de fiecare data cand deschid dulapul imi revin in minte scurte amintiri din aceasta tara.

Saculetul cu lavanda are un miros puternic, dar natural. Aroma este persistenta, iar hainele raman parfumate destul de mult timp. In bagajul pentru mare am avut 3 haine care au stat in sifonier, unde pusesem saculetul, si acestea au imprumutat mirosul lor tuturor hainelor din geamantan, cat si dulapului din camera de hotel!
Acum, dupa 2 saptamani, vad ca parfumul incepe sa piarda din intensitate, dar pe ambalaj scria ca mirosul poate fi reimprospatat cu cateva picaturi de mist, asadar am si 'rezerva' pentru saculet.
Daca va tenteaza, puteti gasi saculeti parfumati pentru diferite spatii/ incaperi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...