marți, 30 august 2011

Soapmill- Stress Out! Aromatherapy Mist Review [RO]


Stiu ca produsele eco, bio, naturale sunt tot mai cautate in ultimul timp. Nu multa lume cunoaste diferentele dintre aceste categorii, asa ca va voi explica mai multe cat de curand. Pana atunci, va prezint un alt produs 100% natural de la Soapmill: mist-ul cu lavanda si patchouli.
Cum v-am obisnuit, intai va trimit catre pagina de descriere a produsului, pentru a putea vedea ce efecte promite sa aiba, cat si ingredientele acestuia.

Parerea mea:
Eu am incercat acest mist in perioada de 'glorie' a lavandei (adica atunci cand infloreste si intreg orasul este impanzit cu aceasta floare), asa ca va dati seama ca mirosul sau m-a incantat foarte mult.
Imi place acest produs pentru ca poate inlocui cu succes apa termala. Mi se pare mult mai convenabil sa achizitionez un mist, deoarece, in comparatie cu apa termala, acesta are si miros, si beneficii suplimentare, dar si un pret mult mai bun. De asemenea, ma incanta si faptul ca se vad petale/frunzulite de lavanda in mist, ceea ce imi demonstreaza ca intradevar este un produs natural.
In plus, mist-ul cu lavanda & patchouli poate fi folosit ca si improspator de parfum pentru saculetul de dulap.

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...